Referenties

Betrouwbare vakmensen:daarnaast werd iedere stap in het bouwproces goed overlegd. Verder zijn het gewoon fijne mensen om mee te werken!

Dirk en Ankie (Soest)

Franco en Rob hebben de totale renovatie van ons huis uit 1972 gedaan. Best een ingewikkelde klus. Ze hebben ons daarin hele goede adviezen gegeven en dachten echt met ons mee. Sterk punt is hun manier van communiceren. Afspraken worden nagekomen. Alles was keurig binnen de termijn opgeleverd. Ze zijn altijd zelf op de werkplek aanwezig en werken al jaren samen met een goed team van vakmensen zoals een loodgieter en een elektricien. Verder zijn het in de omgang gewoon leuke gasten met het hart op de juiste plek en twee rechter handen. Wim en Monique Keesom, Soest.

Wim en Monique Keesom (Soest)

Bijna twee jaar geleden hebben wij een flinke verbouwing laten doen door bouwcombinatie Soest. We zijn ontzettend blij en tevreden met het resultaat en zeker ook met de samenwerking. Wat ons vooral erg goed beviel is dat de beide heren , zowel Franco als Rob zeer goed meedenken en met leuke oplossingen en alternatieve aankwamen. Bovendien vonden wij ze vlot en enthousiast doorwerken en aan het einde van de dag werd alles telkens weer netjes opgeruimd.

Fam. Dijkema (Soest)

Bedrijven waarmee wij samen werken

  • Image Not found
  • Image Not found
  • Image Not found
  • Image Not found